BALLINA

RREGULLORJA ORARI I NDESHJEVE GALERIA NA KONTAKTONI

ORARI I NDESHJEVE NE TURNIR

DITA E PARE -  NDESHJET KUALIFIKUESE

Ndeshja nr. Koha Ekipi 1 Ekipi 2 Rezultati
1 10.00 A1 A2  
2 10.20 B1 B2  
3 10.40 C1 C2  
4 11.00 D1 D2  
5 11.20 A3 A4  
6 11.40 B3 B4  
7 12.00 C3 C4  
8 12.20 D3 D4  
9 12.40 A4 A1  
10 13.00 B4 B1  
11 13.20 C4 C1  
12 13.40 D4 D1  
13 14.00 A3 A2  
14 14.20 B3 B2  
15 14.40 C3 C2  
Pushim 15.00 - 16.00      
16 16.00 D3 D2  
17 16.20 A1 A3  
18 16.40 B1 B3  
19 17.00 C1 C3  
20 17.20 D1 D3  
21 17.40 A2 A4  
22 18.00 B2 B4  
23 18.20 C2 C4  
24 18.40 D2 D4  

DITA E DYTE -  NDESHJET PERFUNDIMTARE

Ndeshja nr. Koha Ekipi 1 Ekipi 2 Rezultati

Qerekfinalet

1 10.00 A1 B2  
2 10.20 B1 A2  
3 10.40 C1 D2  
4 11.00 D1 C2  

 

Gjysmefinalet
5   Fituesi 1 Ndeshjes 1 Fituesi 1 Ndeshjes 3  
6   Fituesi 1 Ndeshjes 2 Fituesi 1 Ndeshjes 4  

 

Finalja e vogel

7 13.00 Humbesi 1 Ndeshjes 5 Humbesi 1 Ndeshjes 6  

 

Finalja
8 13.00 Fituesi 1 Ndeshjes 5 Fituesi 1 Ndeshjes 6  

 

Ceremoniali i perfundimit

  14.00      

 

Krijuar dhe mirembajtur nga Denycomputers.com


1