BALLINA

RREGULLORJA ORARI I NDESHJEVE GALERIA NA KONTAKTONI
 

NA KONTAKTONI

 

KRYESIA E TURNIRIT TRADICIONAL ADEM JASHARI

Nasuf Xhylani

Tel. 91 86 68 62

Driton Mexhuani

Tel. 45 23 89 50

Neshat Lokaj

Tel. 99 72 11 46

 

Sadiku

Tel. 97 97 13 13

Nexhat Azemi

Tel. 93 20 88 95

 

Krijuar dhe mirembajtur nga Denycomputers.com

1